Techniek
React native
Onze native apps ontwikkelen we in React Native.
Javascript
We zijn zeer ervaren in javascript, ondermeer door de apps die we in React Native en Vue.js maken.
Python Django
Onze backends bouwen we in Python Django.
WordPress
Vanaf de vroege jaren tot heden zetten we WordPress in als de facto standaard CMS voor websites. In de loop der jaren zijn er door ons vele tientallen websites in dit CMS gebouwd.
TYPO3
TYPO3 zetten we met name in voor de grotere websites en omgevingen waarbij meerdere websites vanuit een enkel CMS systeem beheerd worden.
php
Sinds de vroegste versies hebben we websites, koppelingen en applicaties in php gebouwd. Maar ook nu is onze php kennis zeer up to date en deze wordt ruim ingezet.
Vue.js
Vue.js wordt als framework ingezet om losse frontends te bouwen die middels GraphQL worden verbonden met API’s, met backends in Python/Django, WordPress of Laravel.
DevOps / Cloud Hosting
We hebben diverse hosting clusters ingericht. Van eigen hardware tot hosted VPS clusters tot volledig cloud en high available. Hierdoor hebben we gedegen kennis van o.a. Docker, Rancher, Kubernetes, AWS, Google Cloud Platform.
Databases
We gebruiken voor onze applicaties diverse soorten databases. Zowel MySQL als Postgress clusters, maar ook NoSQL oplossingen zoals Mongodb of Couchdb
Werkwijze
Scrum
We bouwen onze software volgens de Scrum methodiek. We hebben normaal gesproken iteraties van twee weken, maar afhankelijk van het project kunnen we daar van afwijken.
Detachering
Voor diverse vaste opdrachtgevers werken onze developers op basis van een detacheringsconstructie. De projecten zijn dikwijls zo groot en langdurig dat het belangrijk is voor onze klanten dat de kennis bij onze developers geborgd is.
Projecten
Vanuit het verleden hebben wij veel projecten gedaan. In het begin ging dit vaak volgens het waterval principe met het uitschrijven van technisch en functionele specificaties en een ontwerp. In de praktijk bleek voortschrijdend inzicht lastig in te passen. Indien we een project aannemen bouwen we hierom altijd een risico voorziening in.
Beheer
Alle door ons gebouwde software kunnen we in beheer nemen. Dit geldt zowel voor websites, en apps als koppelingen. Hiernaast beheren we ook onze hosting platformen. Wij beheren ons eigen cluster met onze Search en Data extraction software. Hiernaast zetten we voor onze Coding klanten Google Cloud Platform in als hosting platform.
Strippenkaart
We bieden onze klanten de mogelijkheid om vooraf uren in te kopen in de vorm van een strippenkaart. Op deze manier kunnen we garanderen dat er direct budget is en we kunnen tijd vrijmaken in een sprint voor werkzaamheden die dan pas vastgesteld zijn. Ook in het geval van een eenvoudige beheerovereenkomst is een strippenkaart met uren zeer praktisch.
Remote
In principe kunnen onze developers vanaf diverse locaties hun werkzaamheden verrichten. In de praktijk komt het neer op een verdeling tussen een thuiswerkplek, ons kantoor in Groningen en een werkplek bij de klant.
Jira
We gebruiken Jira van Atlassian voor agile projectontwikkeling en beheer. Onze klanten kunnen toegang krijgen tot onze Jira, ook maken we in sommige gevallen gebruik van systemen van klanten. Alle uren registreren we ook in Jira.
Bereikbaarheid
Alle onze medewerkers hebben een rechtstreeks (VOIP) nummer en email adres. Hiernaast zijn er email adressen voor groepen developers beschikbaar, en chatten we onderling en met klanten via Mattermost. Uiteraard kan ook binnen Jira gecommuniceerd worden over de status van taken.